1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПЧМГ вече и във Фейсбук

Първа частна математическа гимназия вече има своя страница във Фейсбук - https://www.facebook.com/pchmg. Тя е създадена на 11 февруари 2014 г. Вече има 141 фена (всъщност аз току-що станах 141-ят им фен). През 2014 г. училището отбелязва 10-тата си годишнина. Първите постове на Фейсбук страницата на ПЧМГ са снимки от първите години. А най-първата снимка е от най-първия учебен ден - 15 септември 2004 г.

Наскоро Частно начално училище "Питагор" (което е за начален курс към ПЧМГ) също стартира своя Фейсбук страница - https://www.facebook.com/chnu.pitagor. Вече има 252 фена.

 

...

Представи се в Danybon

Абонирай се за промоциите в сайта и вземи 10% отстъпка за публикации и реклама

За реклама в Danybon - виж тук.

Ако харесвате сайта Danybon, заповядайте и на Фейсбук страниците:

Danybon - основна

Danybon: Хлапета

Danybon: частно образование

или ме последвайте в Twitter на @danyboneva, в Google+  и в LinkedIn.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Горещо

Дерек става автор на комикси в третата част на „Историите на Дерек“

Третата книга от поредицата на Дженет Тажиян „Историите на Дерек“ е вече тук! „Животът ми като автор на комикси“ разказва за приключенията и проблемите на Дерек Фалън – тринайсетгодишен хлапак, който обожава скейтборда си, рисуването на комикси и създаването на забавни илюстрации към непознатите думи, които среща в ежедневието (рисунките в книгата са дело на сина на авторката, Джейк Тажиян).

Познавате ли българските писатели? Образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон"

В навечерието на 3 март стартира образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон". Предлагаме ви един въпрос, с който да тествате знанията си по литература и дали познавате българските писатели. Отговорете под снимката във Фейсбук страницата "Данибон".

"Кой български писател:

А) създава първото туристическо дружество в България?

Б) е номиниран за Нобелова награда за литература?

В) участва в борбата за освобождение на Македония?

Г) мечтае да бъде художник, но "рисува" със словото?

Всяка подточка изисква отделен отговор."

Спечели "Седем писма от Париж" за Празника на влюбените - инициатива на издателство "Софтпрес" и Данибон

А ето и изненадата - специално за вас, приятелите на Данибон. 

Много съм щастлива, че мога да ви предложа това любопитно въпросче за любимия ни Париж и най-вече - приятна изненада: един от вас ще спечели подарък от партньора на Данибон - издателство Софтпрес. 

Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

Мечтата на всяко момче е да бъде екшън герой – да прави опасни каскади, да разгадава загадки и да побеждава лошите, които заплашват да унищожат света.

След като разгада тайната на своето минало в „Животът ми като таен агент“, Дерек получава невероятната възможност да участва като каскадьор и дори като екшън герой в истински холивудски филм, в който голямата звезда е известна тийнейджърка.

Вълшебна Коледа с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел

Коледата наближава и някои малчугани вече подготвят програма, включваща стихчета, песнички и други сценични прояви, които да впечатлят баба, дядо и всички роднини, събрани за празника.  Колко пъти обаче може едно дете да изпее „Тихо се сипе белият сняг“, преди всички да заспят от скука, а то самото да намрази пеенето за цял живот?

Не се тревожете, тази Коледа може да е различна с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел. От нея всеки може да научи над 50 фокуса за начинаещи, напреднали и професионалисти.