1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

Мечтата на всяко момче е да бъде екшън герой – да прави опасни каскади, да разгадава загадки и да побеждава лошите, които заплашват да унищожат света.

След като разгада тайната на своето минало в „Животът ми като таен агент“, Дерек получава невероятната възможност да участва като каскадьор и дори като екшън герой в истински холивудски филм, в който голямата звезда е известна тийнейджърка.

Изпитанията на славата не закъсняват – скоро се оказва, че да си каскадьор не е само забавление по цял ден и безнаказана злоупотреба със сладкиши от кетъринга за екипа. А когато родителите ти се опитват да те разделят от любимата ти домашна маймуна, налага ти се да носиш перука, заради която всички ще ти се подиграват, и най-добрият ти приятел пусне в YouTube видео, на което не се представяш в най-добрата си светлина, нещата не изглеждат никак розови.

Всеки друг би се предал безславно, но не и Дерек Фалън. Как най-чаровният дванайсетгодишен литературен герой ще се справи със затрупалите го проблеми, ще разберете само ако надникнете в „Животът ми като екшън герой“. ВНИМАНИЕ! Веднъж отворили я, просто няма да можете да я оставите до последната страница!

Поредицата „Историите на Дерек“ на Джанет Таджиян, която завладя хиляди читатели по цял свят, продължава, а с нея и рисуваният речник на непознатите думи на Дерек, илюстриран от Джейк Таджиян. Вдъхновен от истинските деца на нашето време, романът „говори“ на младите читатели изключително искрено и им помага да познаят себе си и своя живот в книга – първата стъпка към изграждането им като верни почитатели на четенето и книгите.

 
Допълнителна информация за книгите на издателство "Софтпрес" можете да намерите на сайта http://soft-press.com/

Ще се радваме, ако споделите мнението си на www.facebook.com/SoftpressBooks

...

 

Издателство "Софтпрес" е партньор на Danybon в "Представи се в Danybon".

  

Горещо

Дерек става автор на комикси в третата част на „Историите на Дерек“

Третата книга от поредицата на Дженет Тажиян „Историите на Дерек“ е вече тук! „Животът ми като автор на комикси“ разказва за приключенията и проблемите на Дерек Фалън – тринайсетгодишен хлапак, който обожава скейтборда си, рисуването на комикси и създаването на забавни илюстрации към непознатите думи, които среща в ежедневието (рисунките в книгата са дело на сина на авторката, Джейк Тажиян).

Познавате ли българските писатели? Образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон"

В навечерието на 3 март стартира образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон". Предлагаме ви един въпрос, с който да тествате знанията си по литература и дали познавате българските писатели. Отговорете под снимката във Фейсбук страницата "Данибон".

"Кой български писател:

А) създава първото туристическо дружество в България?

Б) е номиниран за Нобелова награда за литература?

В) участва в борбата за освобождение на Македония?

Г) мечтае да бъде художник, но "рисува" със словото?

Всяка подточка изисква отделен отговор."

Спечели "Седем писма от Париж" за Празника на влюбените - инициатива на издателство "Софтпрес" и Данибон

А ето и изненадата - специално за вас, приятелите на Данибон. 

Много съм щастлива, че мога да ви предложа това любопитно въпросче за любимия ни Париж и най-вече - приятна изненада: един от вас ще спечели подарък от партньора на Данибон - издателство Софтпрес. 

Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

Мечтата на всяко момче е да бъде екшън герой – да прави опасни каскади, да разгадава загадки и да побеждава лошите, които заплашват да унищожат света.

След като разгада тайната на своето минало в „Животът ми като таен агент“, Дерек получава невероятната възможност да участва като каскадьор и дори като екшън герой в истински холивудски филм, в който голямата звезда е известна тийнейджърка.

Вълшебна Коледа с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел

Коледата наближава и някои малчугани вече подготвят програма, включваща стихчета, песнички и други сценични прояви, които да впечатлят баба, дядо и всички роднини, събрани за празника.  Колко пъти обаче може едно дете да изпее „Тихо се сипе белият сняг“, преди всички да заспят от скука, а то самото да намрази пеенето за цял живот?

Не се тревожете, тази Коледа може да е различна с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел. От нея всеки може да научи над 50 фокуса за начинаещи, напреднали и професионалисти.