1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

12-годишен написал книга "Как да разберем жените?"

Самообявилият се за най-продаван автор 12-годишният Сем е написал книга "Как да разберем жените" и то в учебен час в училище. Творбата е поместена от неговата учителка в Reddit. За съжаление няма все още линк към Амазон и мъжката половина на човечеството ще трябва да си отговори на този важен въпрос чрез трите снимки.

Как един мъж се забавлява в магазин докато жена му пазарува дълго

Мъж-мечта! Няма мрънкане, прилошаване, гледане лошо, гледане умолително, виене на свят и да не изреждам всички симптоми, които се появяват при мъжете, когато половинката им пазарува дълго в магазин. Жените си знаем за какво става въпрос. Мъжете също. И така Стив Венегас, медиен специалист от Ванкувър, е намерил начин как да се забавлява докато половинката му пазарува в Gap. Започнал е да се облича като манекените в магазина. Леко детинско е, но изглежда е оставил жена си да се вихри на воля. Тя - щастлива, той май още повече. Win-win ситуация.

Женската мода през 18 век и 19 век

Почитателка съм на фен страницата на Джейн Остин във Фейсбук, където вчера беше споделена приятна анимация, показваща каква е била модата в края на 18 век и през 19 век. Показани са рокли от тази епоха. Анимацията се казва: "Еволюция на модата". Можете да ги видите тук.

Няма къде да паркирате по празниците, за да пазарувате - това не е проблем! ВИДЕО

Може би паркирането по време на празниците е най-големият кошмар за всички пазаруващи. Да, но не и за жената от видеото. Тя е намерила начин как винаги да си има удобно място за паркиране на своята кола и да се отдава на удоволствието от пазаруването.

Огромна статуя на Мистър Дарси от "Гордост и предразсъдъци" в Хайд парк - ВИДЕО

Огромна статуя на романтичния герой от "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин Мистър Дарси изненада посетителите на Хайд парк в Лондон. Любимият на Елизабет Бенет се подава от езерото и гледа нежно, объркано и влюбено. Запечатана е любима на британците сцена от телевизионния сериал на BBC по романа.

Подкатегории

Горещо

Дерек става автор на комикси в третата част на „Историите на Дерек“

Третата книга от поредицата на Дженет Тажиян „Историите на Дерек“ е вече тук! „Животът ми като автор на комикси“ разказва за приключенията и проблемите на Дерек Фалън – тринайсетгодишен хлапак, който обожава скейтборда си, рисуването на комикси и създаването на забавни илюстрации към непознатите думи, които среща в ежедневието (рисунките в книгата са дело на сина на авторката, Джейк Тажиян).

Познавате ли българските писатели? Образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон"

В навечерието на 3 март стартира образователна инициатива между Учебен център "Регалия" и сайта "Данибон". Предлагаме ви един въпрос, с който да тествате знанията си по литература и дали познавате българските писатели. Отговорете под снимката във Фейсбук страницата "Данибон".

"Кой български писател:

А) създава първото туристическо дружество в България?

Б) е номиниран за Нобелова награда за литература?

В) участва в борбата за освобождение на Македония?

Г) мечтае да бъде художник, но "рисува" със словото?

Всяка подточка изисква отделен отговор."

Спечели "Седем писма от Париж" за Празника на влюбените - инициатива на издателство "Софтпрес" и Данибон

А ето и изненадата - специално за вас, приятелите на Данибон. 

Много съм щастлива, че мога да ви предложа това любопитно въпросче за любимия ни Париж и най-вече - приятна изненада: един от вас ще спечели подарък от партньора на Данибон - издателство Софтпрес. 

Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

Мечтата на всяко момче е да бъде екшън герой – да прави опасни каскади, да разгадава загадки и да побеждава лошите, които заплашват да унищожат света.

След като разгада тайната на своето минало в „Животът ми като таен агент“, Дерек получава невероятната възможност да участва като каскадьор и дори като екшън герой в истински холивудски филм, в който голямата звезда е известна тийнейджърка.

Вълшебна Коледа с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел

Коледата наближава и някои малчугани вече подготвят програма, включваща стихчета, песнички и други сценични прояви, които да впечатлят баба, дядо и всички роднини, събрани за празника.  Колко пъти обаче може едно дете да изпее „Тихо се сипе белият сняг“, преди всички да заспят от скука, а то самото да намрази пеенето за цял живот?

Не се тревожете, тази Коледа може да е различна с „Магическа книга за фокуси“ на Каролин Кюнцел. От нея всеки може да научи над 50 фокуса за начинаещи, напреднали и професионалисти.